FAQ

De mest hyppige spørsmål og svar.

Hvordan kan jeg bestille?

Benytt våres kontaktskjema for å bestille. Videre blir dere tildelt en kundekontakt som kontinuerlig sørger for god tilgjengelighet og personlig oppfølging.

Hvem er vi?

Vi er to gutter fra Østlandet med lang fartstid i russebransjen. Tidligere drev vi @RussensHodebaand, som spesialiserte seg på spesialdesignede bånd. 

De siste årene har vi hatt en ambisjon om å bli en totalleverandør av russeklær som kan hevde seg blant de større aktørene.

Vi håper at våre erfaringer fra hodebåndbransjen, samt med egen russetid, har gitt oss et godt grunnlag for å kunne optimalisere deres behov. Gjennom god oppfølging, egenproduksjon av klær og skreddersydde tilbud, kan vi levere deres drømmekolleksjon. 

Hvor lang leveringstid?

Vi tilpasser våres levering etter deres slipp, og vi anbefaler at dere tar kontakt tidlig som mulig. Normal leveringstid er 3 uker, men kan leveres kjappere ved behov. 

Hvor er deres priser?

Dere finner oversikt over våres priser på produktsidene. For å få et konkret pristilbud anbefaler vi at dere fyller ut kontakt meg skjema, og får tildelt en kundekontakt som legger opp et tilbud skreddersydd deres behov. 

Hvordan avtale en prøving?

Vi gjennomfører prøvinger sporadisk rundt omkring i landet i de største byene. Ta kontakt med oss for å høre når vi er i din by, og avtale en prøving. 

Tilbyr dere samarbeidsavtaler?

Vi har en rekke tilbud for de som ønsker å inngå et heldekkende samarbeid hvor vi leverer hele deres kolleksjon. Ta kontakt med oss for en samtale rundt deres muligheter.